camera_1_280807
100_1593_0
camera_3_280807
100_1539
camera_4_280807
100_1546
camera_2_280807
190805-015
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail


Back of the Walls, Southampton, Hampshire
Client: Willan Holdings Plc
Contract Value:  c.£10million
Services: RIBA Stages 0 to 3-Inception through to Planning Permission.
Status: Planning Permission.

Description:

A new build re-development of a former NCP car park ‘brown field site’ in the centre of Southampton to 190 self contained student ‘pods’ with 24 hour security. The scheme sought to re-establish the medieval street pattern, and included a cafe accessed via a landscaped plaza. All support services were located in a half basement together with a ‘pay & display’ private car park. Planning Approval was granted in 2007.

Comments are closed.